Kalkki Biolan 25kg Rakeistettu

14,90 €
Biolan Puutarhakalkki on nopeavaikutteinen, magnesiumpitoinen liitukalkki, joka maahan levitettynä liukenee nopeammin kuin tavalliset kalkkikivijauheet. Kalkki on rakeistettu, minkä ansiosta se on helppoa käsitellä ja levittää. Liitukalkki on peräisin liitukauden aikana merenpohjaan muodostuneista kalkkikerrostumista. Se on rakenteeltaan huokoista ja koostuu lähinnä mikroskooppisten kalkkikuoristen pieneliöiden kuorista. Biolan Puutarhakalkki soveltuu kalkitusaineeksi maan liiallisen happamuuden poistoon kaikkialle puutarhaan: nurmikentille vihannesmaalle kukkapenkkeihin turve- ja multaseosten kalkitukseen

Tuoteinformaatio

Liitukalkki on peräisin liitukauden aikana merenpohjaan muodostuneista kalkkikerrostumista. Se on rakenteeltaan huokoista ja koostuu lähinnä mikroskooppisten kalkkikuoristen pieneliöiden kuorista.

Biolan Puutarhakalkki soveltuu kalkitusaineeksi maan liiallisen happamuuden poistoon kaikkialle puutarhaan, esim. nurmikentille, vihannesmaalle, kukkapenkkeihin, turve- ja multaseosten kalkitukseen.

Kalkki Biolan 25kg Rakeistettu

14,90 €