Biohiili Kekkilä 4L

7,50 €
BIOHIILI Toimii maassa ravinteiden ja hyötymikrobeiden varastona Parantaa kompostin laatua ja estää ravinnehävikkiä Biohiiltä voidaan käyttää koristekatteen tavoin

Tuoteinformaatio


Kekkilä Biohiili sopii maanparannukseen, ravinnevarastoksi, haitallisten aineiden sitomiseen ja katteeksi. Biohiili sitoo hiiltä hyvin pysyvään muotoon ja siksi sen käyttäminen torjuu myös ilmastonmuutosta.

Käyttömäärät biohiilelle:
Sekoita biohiiltä kasvualustaan, noin 10-20 litraa neliötä kohden. Levitä biohiili kasvualustan pintaan, lisää ravinteet ja kastele runsaasti muutamaan kertaan. Sekoita latautunut biohiili noin 20cm syvyiseen pintamultaan ennen viljelyä/kasvien istuttamista. Biohiiltä voi laittaa vähemmän tai enemmän. Mitä enemmän sitä on maaperässä, sitä enemmän biohiilen ominaisuudet korostuvat. Biohiiltä voi käyttää sellaisenaankin vesiviljelyssä (ravinteet lisättävä), mutta normiviljelyssä usein suositellaan 5-10% kasvualustan tilavuudesta. Täten esimerkiksi hyvä määrä biohiiltä lavakaulusta kohden olisi noin 10-20 litraa.
( 20-25 kg per 100m2 )

Biohiilen lataaminen ennen käyttöä: Laita pussillinen (13 l) biohiiltä ämpäriin/saaviin. Kaada päälle noin 7-8 litraa suhteellisen voimakasta luonnonmukaista ravinneliuosta.
Anna imeytyä muutaman tunnin. Neste ja ravinteet ovat imeytyneet hiileen ja se on valmista käytettäväksi.

Biohiili Kekkilä 4L

7,50 €