WORKSHOP: Puutarhasuunnittelu kurssi kolmessa osassa

89,00 €
Suunnittele unelmapuutarhasi ja opi miten pidät siitä huolta.

Tuoteinformaatio

Kurssi järjestetään Vaasassa (sijainti ilmoitetaan tarkemmin) maaliskuussa 2020,  kolme iltaa torstaisin 5.3, 12.3 ja 19.3. Aloitamme klo 18 ja jatkamme noin 20: een.

Ota mielellään mukaan asemakaavasi (skaala 1:100 jos mahdollista) jota käytämme workshopissa. Jokainen tilaisuus alkaa luennolla, jonka jälkeen käytännön workshop. Pohdimme yhdessä puutarhasi mahdollisuuksia ja haasteita, joita työstät workshopin aikana.  .

Kieli: Suomi ja ruotsi

Hintaan sisältyy kolme luentoa. Kurssin aikana tarjoamme kahvia/teetä ja hedelmiä.

Riippumatta siitä oletko aloittelija tai kokenut viherpeukalo saat sekä hyötyä että iloa tästä kurssista. Lena on koulutettu puutarhasuunnittelija hienoilla asiakas referensseillä, ja Adrian on erittäin kokenut puutarhuri monen vuoden kokemuksella sekä Englannin että Suomen puutarhoista. Hänellä on lisäksi myös vakituinen palsta Kotipuutarha-lehdessä. Vahvistat osallistumistasi ostamalla kurssia verkkokaupan kautta. Taataksemme kurssin laadun otamme vain 12 ensimmäistä mukaan. Varaa paikkasi nyt! :)

********************************

Workshopin sisältö:

Osa 1: Opimme rakentamaan puutarhaa huomioiden tontin edellytykset ja kestävästä näkökulmasta. Kartoitamme tarpeet ja toivomukset ja puhumme puutarhan eri alueista, muodosta ja rakenteesta.

Osa 2: Pohja on valmis ja olemme valmiit konkretisoimaan suunitelmat. Puhumme siitä miten käytetään vyöhykkeitä ja mikroilmastoa puutarhassa, miten saadaan pitkäjänteisiä ja hyviä tuloksia valitsemalla oikeat kasvit oikeaan paikkaan. Lena ja Adrian antavat parhaat vinkkinsä. Sidomme puutarhan osat yhteen harmoniseen kokonasuuteen. 

Osa 3: Viimeisessä tilaisuudessa puhumme leikkaamisesta, luonnonmukaisesta torjunnasta, sekä puutarhan hoidosta. Saat mukaasi kokoelman hoito-ohjeita ja leikkausvinkkejä. 

 

Lisäkysymyksiin vastaa Lena, 0505240559.

Liitteet

WORKSHOP: Puutarhasuunnittelu kurssi kolmessa osassa

89,00 €